NOVI SINGL

POSLUŠAJTE Šenkovčanin Matija Krnjak predstavlja emotivni singl povodom 65. rođendana oca

Dovodeći svoj talent do novih visina, Matija Krnjak, mladi glazbenik iz Šenkovca, otkriva svoj najnoviji singl "Hvala ti''

Ova pjesma, koja je danas premijerno predstavljena na društvenim mrežama, predstavlja ne samo glazbeno ostvarenje već i izraz iskrene zahvalnosti prema ocu povodom njegovog 65. rođendana.

“Hvala ti” nije samo pjesma; to je duboko emotivna poruka koju Matija šalje svom ocu, istražujući svoj životni put kroz prizmu očeve podrške i vodstva. Singl, šesti po redu u Matijinoj karijeri, nosi pečat iskrenosti i ljubavi prema osobi koja je imala presudan utjecaj na njegov život.

– Neizmjerno sam mu zahvalan što je dio mog života i najveća podrška koju mogu imati, izjavio je Matija. Ne mogu mu se dovoljno zahvaliti i razmišljao sam na koji način se mogu odužiti. Odlučio sam to učiniti kroz pjesmu i stihove, jer je to način na koji najbolje znam izraziti svoje osjećaje.

Glazbu i tekst za “Hvala ti” potpisuje Dominik Šušković, dok su za aranžman zaslužni Luka Kovačić iz LuDo medije i sam Matija Krnjak.

Spot za pjesmu, koji je snimljen pod okom Žana Novosela, dodatno pojačava emotivnu dubinu pjesme. Montažu videospota povjerena je Matiji Krnjaku, koji je svojim umijećem uspio uhvatiti srce i dušu pjesme.

Matija Krnjak nastavlja pokazivati svoj rast kao umjetnik, istražujući nove teme i emocije kroz svoju glazbu. “Hvala ti” nije samo još jedan singl u njegovoj karijeri; to je emocionalna oda ljubavi i zahvalnosti koja će dodirnuti mnoga srca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije