GLAZBA U CENTRU GRADA 

POD VUROM Ivan Škreblin predivnim melodijama uveseljavao građane Čakovca 

Sretnike su danas imali prilike biti u prijepodnevnim satima u centru Čakovca, predivnim melodijama počastio je Ivan Škreblin iz Zagreba

Ivan je zasvirao na električnom sintesajzeru domaće i klasične taktove. Inače lijep i sunčan, skoro već proljetni dan, građani su tako osim ugodne temperature imali i pravi melem za uši. 

– Inače sam iz Zagreba, profesor sam glazbe, a ovdje u Čakovec na servis i popravak nosim svoj crni klavir. Pa, dok čekam, odlučio sam malo zasvirati u centru Čakovca. Baš ovdje u Čakovcu je jedina trgovina koja se ujedno i bavi popravkom električnim klavira, pa sam tako spojio ugodno s korisnim. A nešto i zaradim. Inače radim u školi, kao profesor, ali jako su slabe plaće, pa ovako imam prilike za dodatnu zaradu, rekao nam je glazbenik Ivan Škreblin

Osim brojnim prolaznika koji su zastali i uživali u zvucima klavira, najbolje je “prošla” ekipa na kavi kod vure koja je na proljetnom suncu uživala ujedno u svojem omiljenom piću, kao i u glazbi koju je širio profesor i glazbenik Ivan.

Tko zna, možda će i opet zasvirati kada ponovno dođe sa svojim klavirom u Čakovec, pa u pauzi od čekanja, ponovno Čakovčance počasti svojim glazbenim talentom. Jer znate kako se kaže, tko pjeva zlo ne misli!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije