došlo je do obrata

PONOVO DIJELE SKRBNIŠTVO Sud Severini vratio sina

'Postupci o roditeljskoj skrbi između Severine i Milana Popovića se i dalje nastavljaju'

Severina Vučković i Milan Popović ponovo dijele skrbništvo nad sinom, potvrdio je tim pjevačice za Index.

Nakon što je Vrhovni sud poništio presudu Županijskog suda u Splitu te vratio skrbništvo nad Severininim sinom njegovom ocu Milanu Popoviću, došlo je do obrata u slučaju Vučković-Popović.

Na sjednici je Županijski sud u Splitu ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka dužni “roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”.

“Sud je potvrdio svoju prijašnju, odnosno donio je istovjetnu odluku kao i prvi put i na osnovu odluke vijeća koje je ponovno odlučivalo o slučaju. Kada je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda, vratio ju je na odlučivanje na Županijski sud, gdje su odlučili da će dijete 14 dana živjeti sa svakim od roditelja.

Što da vam kažem? Kako je Severina i prvi put rekla, ta je odluka svakako bolja od one prvostupanjske, ali i dalje smatramo da u interesu djeteta nije da živi 14 dana s majkom pa 14 dana s ocem. Postupci o roditeljskoj skrbi između Severine i Milana Popovića se i dalje nastavljaju”, kazala je Indexu Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije