Čakovečke mažoretkinje spremne za Europsko prvenstvo u Italiji!

Uspjehom koji su ostvarile na Državnom prvenstvu u Sv. Ivanu Zelini, seniorski sastav Čakovečkih mažoretkinja ostvario je pravo nastupa na Europskom prvenstvu mažoretkinja koje se održava od 2. do 5. listopada 2015. u talijanskom Lignanu.

Kao dio Hrvatske reprezentacije Čakovčanke brane boje Hrvatske u kategoriji Seniorski Traditional Mažoret. Vrlo kompleksna kategorija u mažoret plesu svakako je ponovno izazov djevojkama koje su nasljednice ekipa koje su nekoliko puta bile već europske prvakinje, čak i viceprakinje sa Svjetskog prvenstva u Nizozemskoj u organizaciji NBTA asocijacije.

Novi, pomlađeni sastav nakon osvojenog zlata na Državnom prvenstvu lovi svoja iskustva u europskim vodama sa velikom željom da pokažu koliki su trud uložile u svoje rezultate. Česti treninzi i brojni nastupi koje su odradile i sa svojim mlađim kolegicama iz Udruge, trebali bi biti dovoljni za odličan nastup u Italiji.

Za seniorski sastav nastupaju: Iva i Barbara Prprović, Karla, Klara i Iva Grašić, Manuela i Kristina Frančić, Elena Kropek, Laura Novak, Ena Mihalković i Iris Buhin. Nadamo se da će ova energična ekipa na čelu sa trenericom Smiljanom Nedeljko uspješno realizirati i ovaj svoj nastup!

Iza Čakovečkih mažoretkinja, brojni su nastupi pa su tako sudjelovale na vrlo uspješnoj smotri mažoretkinja u Sv. Martinu na Muri, obilježile su Move week u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo, a mlađe juniorke nastupit će već u ponedjeljak na obilježavanju Dječjeg tjedna, te biti dio Kruga mira u organizaciji Društva Naša Djeca Čakovec. Voditeljice i trenerice mlađih timova su Smiljana Nedeljko i Iva Prprović.

Važno je spomenuti da su završili i upisi u Čakovečke mažoretkinje te su novo formirane skupine već mjesec dana u pogonu u marljivo vježbaju kako bi bile spremne za nove nastupe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije