gospodarska škola čakovec

FOTO Gospodarska škola Čakovec: Učenice odlično odradile stručnu praksu u Italiji

Salon od trinaest zaposlenika vodi frizerska obitelj pod čijim su se vodstvom učenice educirale

Učenice Gospodarske škole Čakovec u sklopu projekta Take Every Chance 3 i ove godine uspješno su odradile stručnu praksu u prestižnom frizerskom salonu „Goran Viler Hair SPA“ u Trstu.

Polaznice trećeg razreda: Dora Flac, Antonija Foder, Lea Posel, Evita Rešetar i Ana-Mari Ladić u pratnji strukovne učiteljice Nives Kocijan od 1.-14.4. 2024. praktična znanja i vještine stjecale su u jednom od najboljih frizerskih salona u Italiji s više od 20 godina iskustva u obrazovanju i vrhunskom uslugom za klijente. Salon posjeduje 3 zlatna dijamanta profesionalnosti, najveće priznanje za frizerske salone dok se čitav koncept salona temelji na wabi-sabi tradicionalnoj japanskoj estetici i umjetnosti.

Salon od trinaest zaposlenika vodi frizerska obitelj pod čijim su se vodstvom učenice educirale iz područja kreativnih tehnika bojenja kose, masaže vlasišta, kovrčanja kose, toniranja kose, šišanja, a poseban oblik edukacije bio je pomoću virtualnih naočala.

U slobodno vrijeme učenice su razgledale znamenitosti Trsta, a posebno ih se dojmio posjet Palmanovi; gradu i općini u Provinciji Udine u regiji Furlanija koji je poznat po svojem zvjezdanom tlocrtu. Ostalo je vremena i za praćenje atraktivne talijanske mode te uživanje u talijanskoj gastronomiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije