Nema više: Rasprodane sve ulaznice za Festival međimurske kuhinje

Iz Turističke zajednice grada Čakovca stiže informacija kako su rasprodane sve ulaznice za 2. Festival međimurske kuhinje! Kao što smo već ranije spominjali, Festival će se održati sutra (petak) 29. svibnja 2015. u atriju Muzeja Međimurja s početkom u 17:00 sati.

Festival je humanitarnog karaktera, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je “Društvu Naša djeca” i projektu “I ja bi na more” kako bi djecu slabijeg imovinskog stanja razveselili putovanjem na more.

Svi koji su uspjeli nabaviti ulaznicu uživat će u tradicionalnim međimurskim jelima koje će pripremiti restorani Barok, Shamper, Kristal, Međimurski dvori, Restoran Herman, Hotel Panorama, Life Class Terme Sv. Martin te Srednja škola Prelog kao i vrhunskim međimurskim vinima koje će prezentirati vinska kuća Hažić, Vinarija Štampar, Vina Kocijan, Vinogradarstvo i podrumarstvo Tomšić, Vina Horvat, Vina Dvanajščak-Kozol i Agromeđimurje.

– Velika hvala svima u ime Turističke zajednice grada Čakovca, Društva Naša djeca Čakovec, svih restorana, vinara i Srednje škole Prelog koji su se uključili u akciju te u ime onih za koje je akcija i pokrenuta, naše najmlađe, kojima ste omogućili odlazak na ljetovanje sa njihovim vršnjacima! – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije