FOTO: ‘Iz bilježnice Djeda Mraza’

Zaklopile su se korice bilježnice Djeda Mraza koji je u vrijeme adventskih subota bio ‘službenik’ TZ-e Grada Čakovca. Upisivao je on u nju sve ono lijepo, a toga je bilo napretek.

Pitajući ga, što bi ipak izdvojio najljepšim, bez dvojbi je rekao: ‘Svaki od srca poklonjeni bombončić, svako dječje hvala, ali i njihove tople, iskrene i istinske zagrljaje. Oni su bili najjači, oni su dopirali do moga starog srca’, govorio je isprekidano.

I kada smo misli da se više ničega neće sjetiti, zamolio nas je da prenesemo riječi zahvale svima koji su ušli u njegovo dvorište, sjeli u njegovo krilo, napravili svake subote blizu 400 fotografija.

Svaku od njih bi volio vidjeti. Znajući da je to nemoguće, poručio je neka ih svi oni koji su ovjekovječili sve te susrete sačuvaju za nove susrete dogodine. Zaželio im je da ta nadolazeća godina tim malcima bude sretna i da ih kroz nju sigurnom rukom vode njihovi najdraži.

Podario nam je iz svoje bilježnice nekoliko fotografija, a ostatak će listati onda kada zatopli, kada prođe njegovo vrijeme.

Ako neće biti problema, napišite i najvažnije: ‘Sretan Božić svima, uspješna vam 2017!’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije