FOTO: Priredba koja još uvijek ‘gori’

Zahvaljujući velikim i plemenitim srcima članova KUD-a Žiškovec oni su, kao što smo već i pisali, jedanaestu godinu za redom dali mogućnost da na pozornicu mjesnog doma kulture stanu polaznici čakovečkog Centra za odgoj i obrazovanje i neki njihovi profesori.

Dali su oni prilike da svoja umijeća pokažu djeca, ljudi kojima je život uskratio dio onog što mnogi imaju. Unatoč tome, oni su pokazali da nimalo ne zaostaju u prezentaciji svojih umijeća koje su nam prikazali napretek.

Animirali su ih u tome njihovi agilni profesori koji u nekim trenucima nisu dvojili da zapjevaju i zaplešu sa svojim učiteljima. Fotografijama vam donosimo prikaz nastupa Martine, učenice 7.b razreda, u duetu s razrednicom Eminom Braniša, prof. s pjesmom ‘Danas sam luda’.

Svojom izvedbom su izazvale emociju oduševljenja i ‘ludila’ u prepunoj dvorani gdje su se našli gledatelji iz svih dijelova Međimurja, iz sredina iz kojih su došli izvođači. Premda su od toga velebnog događaja prošle tri sedmice, priredba još uvijek ‘gori’…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije