VIDEO: Jeste li kupili ulaznicu za Festival međimurske kuhinje?

Zbog izuzetno velikog interesa građana i posjetitelja ulaznice za Festival međimurske kuhinje neće se moći kupiti na licu mjesta prije samog početka Festivala, javljaju organizatori.

Ostalo je još mali broj ulaznica koje se mogu kupiti po cijeni od 30,00 kuna u Turističkom uredu TZ grada Čakovca još tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana.

– Zaintresiranost i odaziv građana izuzetno je velik čime se osobito ponosimo što je dokaz da su građani prepoznali uspješnost, ali i onu humanitarnu notu ovog Festivala što pokazuje da smo na veoma dobrom putu u što boljoj i kvalitetnijoj prezentaciji tradicionalnih međimurskih jela i vrhunskih vina i izvan granica naše županije.

Bogata i maštovita autohtona međimurska gastronomija s naglaskom na enogastronomiju jedan je od ključnih proizvoda Međimurja čime se osobito ponosimo, kažu u TZ grada Čakovca.

Podsjetimo, 2. Festival međimurske kuhinje održat će se u petak 29. svibnja 2015. u atriju Muzeja Međimurja s početkom u 17 sati. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a možete je kupiti u Turističkom uredu. Festival je humanitarnog karaktera, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je “Društvu Naša djeca” i projektu “I ja bi na more” kako bi djecu slabijeg imovinskog stanja razveselili putovanjem na more.

– Svima jedna velika hvala u ime Turističke zajednice grada Čakovca, Društva Naša djeca te onih najbitnijih zbog kojih se ova akcija i radi, a to su oni najmlađi koji će dobiti priliku uživati na moru! – poručuje Boška Ban Vlahek, voditeljica čakovečkog Turističkog ureda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije