GRADSKE VIJESTI

DOBRE VIJESTI Ministarstvo će u potpunosti financirati Strategiju zelene urbane obnove Čakovca!

Gradu Čakovcu prošao još jedan projekt

Grad Čakovec je na Javni poziv na dodjelu bespovratnih sredstava za Izradu strategija zelene urbane obnove Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine prijavio projekt izrade dokumenta „Strategija zelene urbane obnove Grada Čakovca 2022.-2030.”

Osnovne aktivnosti projekta su izrada Strategije, upravljanje projektom te promidžba i vidljivost. Ukupna vrijednost projekta, odnosno ukupno prihvatljivi troškovi su 15.429,03 EUR (trošak izrade dokumenta Strategije je 14.101,79 EUR, a troškovi za Upravljanje i Promidžbu i vidljivost zajedno su 1.327,22 EUR). Čakovcu je tako odobreno 100 % financiranje ukupne vrijednosti projekta, odnosno prihvatljivih troškova.

Projekt je za sufinanciranje prijavljen u 2022. godini, Strategija je u međuvremenu izrađena i plaćena, a ovih dana dobivenom Odlukom, resorno ministarstvo Gradu će refundirati utrošen novac.

Ovo je još jedan uspješno prijavljen projekt i ugovor Grada Čakovca, čijim će se sklapanjem i provođenjem rasteretiti Gradski proračun te privući nova bespovratna sredstva iz vanjskih izvora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije