Mario Pošpaić, čovjek s najatraktivnijeg izlagačkog mjesta

– Nagrada nam puno znači. To je samo dokaz da smo uspjeli u onome čemu smo težili, a to je da ovo Porcijunkolovo napravimo najboljim do sada – rekao nam je po silasku s glavne pozornice Mario Pošpaić (30) djelatnik Obrta za izradu pletenja i izradu drvene galanterije Pošparić koja je dobila nagradu za najatraktivnije izlagačko mjesto.

>>> Saznajte tko su nagrađeni na ovogodišnjem Porcijunkulovu

Nagradu je dobio iz ruku voditeljice Turističke zajednice grada Čakovca Boške Ban Vlahek i gradonačelnika Stjepana Kovača. Oni su bili ti koji su uručili nagrade ostalim najboljima na ovogodišnjem Porcijunkulovu. Nagrađeni je bio posebno sretan i zadovoljan što su upravo njega izabrali za sugovornika kako bi još jednom mogao reći sve u superlativima o Čakovcu i sada već, po njegovom mišljenju, manifestaciji čiji se dobar glas širi Europom.

Tvrtka je više stotina artikala imala ispod šatora površine od 150 ‘kvadrata’. – Zadovoljni smo odazivom kupaca, zadovoljni smo organizacijom koja se ovdje provodi – rekao je naš sugovornik, dodavši kako je on zaposlenik svoga oca Zvonka koji je taj obrt naslijedio od svoga oca te je izrazio uvjerenje da će on nastaviti obiteljsku djelatnost.

Ovdje su desetu godinu za redom. – Dok je mene za mene će Porcijunkulovo živjeti, dolazit ću na njega svaki puta s nadom i željom za novim iznenađenjima, a u čemu organizatorima želim uspjeha i sreće. Oni su najbolji, imaju najbolje kupce i zato njima duboki naklon – kazao je na kraju mladi Pošpaić.

A da je nagrada došla u prave ruke uvjerili smo se u nekoliko navrata prolazeći kraj prodajnog mjesta gdje se je uvijek smijalo, proizvodi su se nudili s duhom humora, a ono što nas je posebno dojmilo je trenutak kada je Mario u slobodnim trenucima u ruke uzeo harmoniku i zasvirao. Protumačio je to riječima, da svirka, pogotovo njegova, stimulira kupce.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije