VIDEO Stjepan Kovač: Čakovec je šest dana disao punim plućima

– Ovom prilikom, željeli bi se zahvaliti svim građanima i posjetiteljima na ukazanom povjerenju i sudjelovanju na najvećoj manifestaciji u Međimurju. Također, koristimo ovu priliku da se zahvalimo i svim sudionicima manifestacije koji su kroz proteklih šest dana svojim doprinosom osigurali nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Najveća hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji, a posebno djelatnicima Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, Čakom-a i svima ostalima koji su uložili velike napore da nam grad u ovo vrijeme izgleda besprijekorno. Velika hvala i vama novinarima koji ste ovih šest dana danonoćno pratili svaki djelić ove manifestacije!

Hvala svima od srca na podršci, lijepim riječima, dobroj zabavi, pozitivnoj energiji i svakom vašem osmijehu! – piše u priopćenju koje potpisuje Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda TZ grada Čakovca.

Zadnji dan Porcijunkulovoga razgovarali smo s čakovečkim gradonačelnikom i predsjednikom TZ grada Čakovca Stjepanom Kovačem o proteklim danima i dojmovima. U videu saznajte što je rekao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije