Općina Sv. Martin na Muri: Kandidati za Zlatni cvijet Europe sa zlatnim znakom

Europska Komisija za dodjelu priznanja “Zlatni cvijet Europe”, kandidirala je Općinu Sveti Martin na Muri, za dobivanje “Zlatnog cvijeta Europe sa zlatnim znakom 2015.”.

Naime, spomenuta komisija u tajnovitosti je pohodila svetomartinsku općinu i obavila reviziju nagrade “Zlatni cvijet Europe sa srebrnim znakom 2010.” koju je Općina Sveti Martin na Muri dobila 2010. godine i uvjerila se, kako ne samo da su zadržani svi atributi i kriteriji od prije, nego su ustvrđene nove kvalitete i raznolikosti u ponudi i prepoznatljivosti.

Stoga je komisija općinu predložila za ovogodišnji “Zlatni cvijet Europe”, ali ovaj put sa Zlatnim znakom, što je kako kaže Ivana Živčec, direktorica svetomartinske Turističke zajednice, izuzetno veliko priznanje za ovako malo općinu.

Živčecova kaže, kako će se Općina Sveti Martin na Muri, kandidirati za domaćina dodjele “Zlatnog cvijeta Europe” za 2017. godinu.

Strani turisti u sve većem broju dolaze u Sveti Martin na Muri i njezine turističke destinacije, a za kolovoz je najavljen dolazak, delegacije iz Turske koji upravo ovdje žele vidjeti i čuti kako se razvija ruralni turizam i primjeri dobre prakse.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije