Veselje mještana u Bukovcu: “Isuse, imamo javnu rasvjetu!”

Naselje Bukovec u Općini Selnica dobilo je novu javnu rasvjetu i to 16 rasvjetnih tijela (lampi) u njegovom donjem dijelu.

Isuse, imamo javnu rasvjetu, radosno je jučer uskliknula mlada Štefani Korunić, nakon što je pred njezinom kućom zasjala lampa postavljena na betonski stup, a potom je pogledom zabilježila kako svjetla sjaju cijelom dužinom njezine ulice, koja je ujedno i dio Županijske ceste Selnica-Prekopa.

Prema riječima općinskog načelnika Ervina Vičevića, uskoro će 4 nova rasvjetna tijela dobiti i gornji dio Bukovca. Potom slijedi rekonstrukcija nisko naponske mreže, od stare škole u dva smjera, što će iziskivati postavljanje još nekoliko rasvjetnih tijela ili lampi.

Vičević kaže kako je tijekom rekonstrukcije Javne rasvjete na području Općine Selnica ugrađeno 104 novih i 30 rabljenih tijela ili lampi. Sve to općinu je stajalo 299 tisuća kuna.

– Uza sve ovom morali smo zakupiti 4,6 kW snage po trafostanici, a na žalost možemo iskoristiti maksimalno 20% zakupljene snage, naglašava Vičević, te dodaje kako na priključenje čeka trafostanica Donji Koncovčak, što će se dogoditi negdje do sredine ožujka ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije