Aplikacija nudi jednostavno rješenje za preporuku najboljih tvrtki

Rank-star je nova mobilna i web aplikacija na globalnom tržištu putem koje svaki korisnik na jednostavan i brz način može preporučiti najdraža mjesta, djelatnosti i tvrtke diljem svijeta, po volji dodavati nove, kao i vidjeti tko ima najviše preporuka.

Aplikacija je namjenjena svakom korisniku (rankeru) koji ne želeći gubiti vrijeme – nastoji izabrati najbolje za sebe, te mu stoga omogućava brzu pretragu tvrtki koje su dobile najviše preporuka u svojem poslu i kategoriji. Uz poticanje natjecateljskog duha, korisnost aplikacije je obostrana – nudi odlično rješenje korisnicima i svim tvrtkama koje uz besplatno oglašavanje, imaju novi uvid u konkurentnost na tržištu.

Također je na zanimljiv način izbjegnuto uobičajeno današnje “potkopavanje” konkurencije lošim glasovima i ocjenama, već je na svakoj firmi da se potrudi dati najbolju uslugu kako bi bila što konkurentnija na tržištu, što će se naravno odražavati i na rezultatima tj. rangu na Rank-staru.

Do sada se u Rank-star bazi nalazi više od 30,000 različitih tvrtki iz 204 zemalja što uključuje i brojne barove, restorane, škole, medije, salone i servise. U prvih 10 dana aplikaciju je na svoje uređaje skinulo više od 500 korisnika među kojima se nalaze aktivni korisnici iz Kine i Amerike.

Najbolje nadogradnje aplikacije, koje će ju učiniti još zanimljivijom i korisnijom – tek dolaze u narednim tjednima. Velik potencijal same aplikacije su prepoznali i naši zlatni rukometaši koji su kao poslovni anđeli investirali u Rank star, neki od njih su; Ivano Balić, Zlatko Horvat, Mirko Alilović, David Špiler, a zainteresiranih investitora ima i u Americi.

Aplikacija je besplatna i dostupna za iOS i Android uređaje, a i kao web aplikacija. A koga Vi preporučujete? Preuzmite aplikaciju za iPhone i Android, istražujte, preporučujte i postanite dio rastuće zajednice rankera. 


O nama

Rank-star projekt je razvio mladi inovator i poduzetnik Matija Špes iz Čakovca, koji je ujedno i CEO. Tvrtka Rank Star broji 15 zaposlenih, a sjedište se nalazi u Silicijskoj dolini. U planu je otvaranje razvojnog centra u Hrvatskoj, kao i širenje na američko tržište.

Najnovije