Obrtnička komora Međimurske županije na 16. OGS-u u Križevcima

Na 16. obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji se od 8. do 10. studenoga 2013. održava u Križevcima, na zajedničkom izložbenom prostoru predstavljaju se i članovi Obrtničke komore Međimurske županije.
 
Na 27 kvadratnih metara uređenog zatvorenog prostora  posjetiteljima  svoje proizvode i djelatnosti predstavljaju Studio Peter iz Svete Marije, Pećar d.o.o. iz Zasadbrega i Bister d.o.o. iz Domašinca. Njima se pridružilo i Udruženje ugostitelja Međimurja.

Uz unikatne ručno oslikane svilene marame, posjetitelji  mogu vidjeti izradu kalijeve peći i demonstraciju rada na lončarskom kolu, te kušati međimursko koščično ulje, turoše i meso z tiblice. Nastup je realiziran uz financijsku potporu Obrtničke komore Međimurske županije i Međimurske županije.

Sajmom u Križevcima završava ovogodišnji ciklus nastupa na regionalnim sajmovima. Pozivaju sve obrtnike koji žele izlagati na sajmovima u 2014. godini da se jave u Obrtničku komoru Međimurske županije, kako bi zajednički pronašli rješenje za što uspješniji i povoljniji nastup na sajmovima u idućoj godini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije