GSV u Prelogu: Međimurje ima 65 zona, no mnoge su prazne

Gospodarsko-socijalno vijeće Međimurske županije u Prelogu je održalo 62. sjednicu. Središnja tema sjednice koju je vodio predsjednik GSV-a Željko Pavlic bilo je stanje u gospodarskim zonama na području Međimurske županije.

Sjednica je održana u Prelogu jer je taj grad, rečeno je, primjer kako treba graditi zone i gospodariti njima, u što su se na licu mjesta tijekom obilaska imali prilike uvjeriti i članovi GSV-a. Gradonačelnik Dragutin Glavina upoznao je članove GSV-a s dvjema zonama na istoku i sjeveru Preloga, te o planovima, piše Prelog.hr.

Kazao je da je u tijeku gradnja triju pogona triju investitora koji će zapošljavati oko 260 radnika, a vode se i pregovori s još nekoliko stranih investitora. U planu je proširenje zone na sjeveru Preloga. Jedan od prioriteta je i gradnja preloške obilaznice. Članovi GSV-a zaključili su, uz ostalo, da treba donijeti strategiju popunjavanja zona u Međimurju jer Međimurska županija ima čak 65 zona, od kojih su mnoge prazne. Na sjednici je bio i župan Ivan Perhoč.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije