
Silvija Horak je Chef tradicijske kuhinje
Jučer (3. ožujka) je u zagrebačkoj Esplanadi održana gala večera povodom predstavljanja trećeg izdanja prestižnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia.
Ovaj je događaj na jednom mjestu okupio impresivan broj hrvatskih
chefova, vrhunskih profesionalaca i zaljubljenika u gastronomiju,
a vrhunac večeri bila je dodjela prestižnih kulinarskih trofeja
kojima Gault&Millau Croatia nagrađuje najbolje chefove u
čijem je radu prepoznat moto vodiča – “Luksuz je u
kvaliteti, ne u cijeni”.

Za nas je najzanimljivije što je naziv Chefa tradicijske kuhinje
2020 osvojila Silvija Horak iz restorana Terbotz
u Štrigovi, uz koju je to priznanje pripalo i Tvrtku Šakoti
chefu restorana Nav u Zagrebu. Trofej mladi talent godine
2020 osvojili su Floriana Ružić iz restorana San
Rocco u Brtonigli i Matija Jagić iz Brokenships
bistroa u Zagrebu.







