IZUZETNA BROJKA Terme Sveti Martin posjetilo 40 tisuća turista

– O ovom smo nekada sanjali, a danas je to stvarnost. Minule godine je Terme Sveti Martin posjetilo 40 tisuća turista što je izuzetna brojka, jer pred desetak godina ovdje smo govorili o želji ostvarenja tisuću turista.

Jednako tako raduje i podatak ili činjenica kako su najave za ovu godinu još bolje, a LifeClass širi svoju ponudu, a nije zanemariva ponuda obiteljskih pansiona. Sve skupa, ovo je velika prilika za sve voćare, vinogradare, povrćare i ostale poljoprivredne proizvođače, da svoje proizvode prodaju LifeClassu ili na kućnom pragu. Vjerujete, prilike i šanse su velike, samo ih treba dograbiti, iskoristiti.

Ovo je okupljenima na Godišnjoj izvještajnoj skupštini ‘Udruge voćara, vinogradara i povrćara Općine Sveti Martin na Muri, rekao načelnik općine i predsjednik turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri, Franjo Makovec.

I to je prava istina jer OPG-i poput Hažića i Perhoča iz Jurovčaka, Zdravka Šafarića iz Gornjeg Koncovčaka kao i mnogi vinar i mali sirari (turoš), dokaz su kako je suradnja moguća. Stoga proizvođači voća, poglavito jabuka ne bi trebali oblijetati preprodavače (i obrnuto), neko doći u LifeClass i sve dogovoriti.

Sve se ugovara potpisima, a novac se isplaćuje na račune u dogovoren terminu. Dokazano je s druge strane kako turisti, poglavito stranci, vole i cijene izvornu domaću hranu međimursku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije