NENAD HRANILOVIĆ i dalje direktor, no hoće li plin poskupjeti?

Nenad Hranilović jednoglasnom odlukom članova Skupštine Društva ponovo je na mandat od pet godina izabran za direktora Međimurje-plina. Naime, na raspisani natječaj su pristigle četiri prijave, ona Rajka Žižeka iz Prekope, Martine Kovačević iz Čakovca, Stjepana Koraja iz Čakovca te Nenada Hranilovića iz Mihovljana.

Budući da Žižek nije imao sve tražene uvjete, odnosno pet godina iskustva na rukovodećim poslovima, njegovu ponudu Nadzorni odbor nije ni razmatrao, dok su ostali kandidati prezentirali svoj program i s njima je obavljen razgovor. Nadzorni odbor potom je predložio Nenada Hranilovića za imenovanje direktorom Međimurje-plina, što je Skupština i potvrdila.

O plinskom tržištu i onome što predstoji, novi-stari direktor Hranilovi, kazao je kako je i posljednjih pet godina bilo turbulentno razdoblje za Međimurje-plin, no u tržišnoj utakmici pokazali smo se kao kvalitetan igrač, tako da danas Međimurje-plin sada spada među jače opskrbljivače u Hrvatskoj.

Iskoristili smo priliku otvaranja tržišta na najbolji mogući način tako da imamo dobar temelj za budućnost u kojoj se očekuje otvaranje liberalizacija tržišta za kategoriju kućanstva, koja se najavljuje s 1. travnjem ove godine.

Na pitanje o mogućem poskupljenju plina, Hranilović odgovara kako cijena plina ovisi o odluci Vlade koja je nadležna za taj dio opskrbe, a za očekivati je da će postaviti maksimum preko kojeg cijene neće rasti duže vrijeme.

– Važno je istaknuti kazao je još Hranilović kako će će sva kućanstva koja su potpisala ugovor s Međimurje-plinom imati garantiranu cijenu plina do 30. rujna 2018. godine i za njih nema straha za bilo kakvo poskupljenje.

Ugovor, odnosno nastavak suradnje s Međimurje plinom potpisalo je oko 16.000 od otprilike 24.000 potrošača. Svima koji nisu potpisali, ponudit ćemo mogućnost potpisa naravno ne retrogradno, već s datumom kada će ugovori i biti potpisani, kazao je na kraju Hranilović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije