Međimurci sudjelovali na HR Eko Forumu 2016.

Tvrtka Biovega 18. studenog je u prostorijama HGK u Zagrebu po treći puta organizirala HR Eko forum, poslovnu konferenciju koja se odvija s ciljem pregleda aktualnih trendova i sagledavanja potencijala poslovanja na tržištu ekoloških proizvoda u Hrvatskoj.

Na Forumu su nastupili domaći i inozemni stručnjaci te je po prvi puta u Hrvatskoj govorio i Markus Arbenz, generalni direktor IFOAM-a. Kroz zanimljiva predavanja predstavili su svjetske trendove sa ovog područja i dva istaknuta IFOAM-ova predstavnika, Konrad Hauptfleisch i Bernward Geier.

Na Forumu su izlagali i poznati domaći stručnjaci, Zlatko Pejić (Bio-Zrno, Biovega), Jadranka Boban Pejić (Biovega), dr. sc. Darko Znaor (AVALON Foundation), Ana Marušić Lisac (Biotechnicon), Jelena Petrov (RERASD ) i drugi.

U prepunoj dvorani HGK gdje se tražio stolac više, sudjelovali su i predstavnici Centra dr. Rudolfa Steinera kako bi dali podršku ovom projektu i bili prepoznati kao referentni centar biodinamičke poljoprivrede RH. Uskoro očekuju i posjet predstavnika Biovega njihovom Centru kako bi dogovorili zajedničku suradnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije