Sberbank proslavila 175 godina postojanja

11. studenoga 2016. godine Sberbank je proslavila 175 godina svoga postojanja!

Iako je u Hrvatskoj Sberbank d.d., s početkom rada započeo 18. siječnja 2013., još uvijek “mlada” članica ove obitelji, s veseljem su pridružili obilježavanju duge tradicije Sberbank Rusije koja je osnovana daleke 1841. godine.

Ova posebna obljetnica 175. godina postojanja Sberbanke proslavljena je simboličnim puštanjem balona u svim zemljama Sberbank grupacije s ciljem da se dobre želje zajednički pošalju diljem svijeta.

Sberbank d.d. je dio grupe Sberbank Europe koja je danas prisutna na ukupno devet tržišta u Europi: Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji i Ukrajini.

– Naša je želja stvoriti trajnu vezu s našim klijentima kako bismo kontinuirano brinuli za njihove potrebe. U Hrvatskoj i CEE regiji mi smo jedinstveni bankovni partner, jer smo u mogućnosti stvoriti most ka poslovanju na istoku Europe i podržati aktivnosti hrvatskih izvozno-orijentiranih poduzeća koja svoje poslovanje nastoje proširiti na tržište Rusije, zemalja ZND-a i Turske, kao i sva ostala tržišta na kojima Sberbank posluje – kažu u Sberbanci d.d.

Povodom proslave 175. godina poslovanja Sberbanke, priupitali smo voditeljicu poslovnice Čakovec Svjetlanu Vidović o njihovom poslovanju u Međimurju.

Kako ste zadovoljni poslovanjem poslovnice Sberbank u Čakovcu?

– Vjerujem da u ime svih kolega Sberbank poslovnice Čakovec mogu reći da smo u sredini u kojoj djelujemo izuzetno dobro prihvaćeni. Klijentima nudimo proizvode kreirane prema njihovim potrebama, kako za građanstvo tako i za male i srednje poduzetnike.
Zadovoljstvo naših klijenata uvijek je na prvome mjestu, te nas ono motivira da svakodnevno budemo još bolji.

Koje usluge klijenti najviše koriste kod vas? Jesu li Međimurci ‘šparavni’?

– Klijenti podjednako koriste sve vrste Sberbank proizvoda i usluga kao što su: Kreditni i depozitni proizvodi, usluge Internet bankarstva, tekući račun, žiro-račun i slično. Mogu reći da su Međimurci zapravo mudro “šparavni” te da prepoznaju štednju kao sigurno ulaganje uz ostvarenje dodatnog prihoda.

U medijskom eteru svima nama poznati glumac iz Varaždina Jan Kerekeš kao ‘kum’ predstavlja Sberbanku i nenamjenske kreditne linije. Koje još zanimljive pakete imate na usluzi građanima?

– Sberbank klijentima pruža široki raspon bankovnih usluga: građanima, velikim poduzećima, malom i srednjem poduzetništvu, mikro tvrtkama te slobodnim profesijama.

Izdvojila bih i poslovne suradnje sa Obrtničkom Komorom Međimurja, Regionalnom razvojnom agencijom Međimurja (REDEA), HBOR-om, EIF – Microfinance Faciliy, putem kojih malim i srednjim poduzetnicima nudimo povoljne izvore financiranja za rast i razvoj poslovanja.

Kako bi se klijenti upoznali sa cjelokupnom Sberbank ponudom, ovim putem ih pozivam da nas posjete u poslovnici Čakovec na adresi Otokara Keršovanija 1 ili se o ponudi informiraju na Sberbank.hr.

Radno vrijeme poslovnice Čakovec je ponedjeljkom i utorkom od 8.00 do 17.00 sati te srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 16.00 sati.

Najnovije