‘Mister Maginsky’ izradio najperspektivniji akcijski plan na FT2C 2016

Zadnjeg dana trodnevne radionice za pripremu hrvatskih tvrtki na izlazak na tržište SAD-a, održane u Varaždinu od 16. do 18. studenog, 11 timova prezentiralo je svoje akcijske planove. Žiri sastavljen od trenera i mentora radionice odlučio je da je najperspektivniji akcijski plan izradio tim ‘Mister Maginsky’.

Mister Maginsky je brend koji stoji iza inovativnog koncepta muškog donjeg rublja. Nagrade za pobjedu omogućit će im korištenje usluga i infrastrukture sedamdesetak inkubatora u Chicagu, što njihovom proizvodu daje potencijal ubrzanog globalnog rasta.

Program je bio namijenjen tvrtkama koje imaju potencijal, ambicije i potrebnu razinu spremosti za izlazak na globalno tržište. Sudionici radionica imali su prilike saznati sve potrebne informacije za pokretanje poslovanja u SAD-u, iz prve ruke čuti uspješna i neuspješna iskustva hrvatskih poduzetnika koji posluju u SAD-u, te uz mentorsko vođenje izraditi svoje akcijske planove za vlastiti proboj na tržište SAD-a.

Dodatnu draž radionici dali su i networking eventi u popodnevnim satima. Tako su sudionici imali prilike sudjelovati na osmom po redu Devzmeetupu te poslušati panel na kojem su sudjelovali treneri radionice Scott Steward, Fabrice Bonvoisin i David Baker.

U večernjim satima organizirani su networking eventi u obližnjem pubu gdje su se sudionici radionice družili s organizatorima Devzmeetupa te vlasnicima i zaposlenicima tvrtki iz Tehnološkog parka Varaždin. Bila je to odlična prilika za uspostavljanje novih poslovnih kontakata u neformalnoj atmosferi.

Radionicu ‘Fast track to Chicagoland’ organizirao je Tehnološki park Varaždin pod pokroviteljstvom Američke ambasade u Zagrebu, Europske poduzetničke mreže i Europske komisije. Suorganizatori su Devzmeetup i Voogle, a partneri WorldChicago, US Department of State, mHub Chicago, Overseas Express i GeekDesign.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije