Kotoripčanima njihove novine prije Badnjaka

Uoči Badnjaka će besplatno u sva kotoripska domaćinstva biti dostavljeno Općinsko informativno glasilo Kotoripski vjesnik. Ono će u svom 101. broju obraditi sva općinska događanja od rujna do prosinca ove godine.

Glasilo izdaje Općina Kotoriba i izlazi kontinuirano 29 godina tri puta godišnje. To je uz Uskrs, Dane Kotoribe i uoči božićno-novogodišnjih blagdana. Godinama ga uređuje uhodana ekipa na čijem je čelu v.d. urednika Alen Fuš, a uz njega tekstove pišu Marijan Rusak i Mladen Grubić.

Lektorira ga Mario Friščić, a tehnički uređuje Dobriša Habuš. Tiska se u 1.300 primjeraka od kojeg broja više od stotinjsk odlazi na adrese Kotoripčana pretplatnika koji ne žive u rodnome mjestu, odlazi praktično po cijelome svijetu.Glasilo tiska tiskara Georg d.o.o. iz Koprivnice.

– Iduće godine u to vrijeme pripremamo se za jubilej glasila, 30 godina njegova kontinuiteta, a što je slučaj rijetko znan u bilo kojoj lokalnoj sredini naše domovine – kaže Alen Fuš, v.d. urednika i dodaje jedan zanimljivi podatak kako su uz glasilo cijelo to vrijeme Marijan Rusak i Mladen Grubić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije