Sa 104. brojem Kotoripski vjesnik 23. prosinca slavi 30. rođendan

Uoči izlaženja 104. broja općinskog informativnog glasila Kotoripski vjesnik, jučer je pod predsjedanjem v.d. njegovog urednika Alena Fuša održan redoviti sastanak njegovog uredništva.

Dogovorene su teme ovoga broja koji će biti poseban, drugačiji od drugih. Izaći će iz tiska 21. prosinca, a samo dva dana prije njegove 30. godišnjice njegovog kontinuiranog izlaženja.

Rečeno je kako od sadašnje čitalačke publike, koja ga voli čitati, mnogi nisu bili ni rođeni kada se je on počeo stvarati. Uz to bi će obrađene teme, događaji vezani od rujna do kraja studenog ove godine.

Sve će to biti uobličeno na 20- tak stranica za što će se pobrinuti, uz spomenutog urednika, još i Marijan Rusak i Mladen Grubić. Za jezičnu ispravnost brine Mario Friščić, tehnički ga oblikuje Dobriša Habuš, a posljednje konture dobiva u koprivničkoj tiskari Georg d.o.o. čiji vlasnik Đuro Lovnički redovito sudjeluje u radu uredništva.

Trideseti rođendan će biti obilježen skromno tijekom siječnja, zaključeno je jučer. Glasilo će biti tiskano u 1.300 primjeraka i svako ga kotoripsko domaćinstvo dobiva besplatno, a više od stotinjak brojeva šalje se Kotoripčanima raseljenima diljem svijeta. Inače, glasilo izlaz tri puta godišnje. To je uz Uskrs, u rujnu uz Dane Kotoribe i uz božićno-novogodišnje blagdane.

Na fotografiji stoje s lijeva Đ. Lovnički i D. Habuš, a sjede M. Friščić, A. Fuš i M. Grubić. Nedostaje Marijan Rusak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije