Sporazum za zajednički projekt ‘Za bolji život’

Dana 20. studenog u sjedištu Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec održano je svečano potpisivanje Sporazuma o partnerstvu između Društva i Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Međimurske županije.

Potpisivanju Sporazuma prisustvovala je predsjednica Društva Miljenka Radović, mag.iur i predsjednica Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Međimurske županije, Petra Jevtić s potpredsjednicom Udruge, Petrom Vadlja.

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Međimurske županije partner je Društvu distrofičara u provedbi projekta financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije, “Za bolji život”. Istoimeni projekt podrazumijeva širenje osobne asistencije za osobe s invaliditetom.

Osobna asistencija podrazumijeva potporu osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta u obavljanju svakodnevnih aktivnosti sukladno listi potreba korisnika, a uključuje aktivnosti osobne brige, pomoć pri kućanskim poslovima, obavljanje kupovine, pomoć pri fizičkim potrebama, obavljanje administrativnih poslova i slično.

Sporazum o partnerstvu je rezultat dugogodišnje uspješne suradnje između dvije udruge koja će se nastaviti i u budućnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije