REOPENING

AQUILA WELLNESS D&G Posjetite novu wellness oazu u Čakovcu i otkrijte savršeno mjesto za opuštanje

Obnovljeni i lijepo uređeni prostor, s novom wellness zonom pod nazivom Aquila Wellness D&G, nudi savršenu kombinaciju luksuza, opuštanja i očuvanja zdravlja. 

“Aquila wellness D&G je rezultat naše strasti prema wellnessu i želje da sugrađanima pružimo vrhunsko iskustvo opuštanja i revitalizacije,” rekao nam je Aquila Wellness team.

U Aquila wellness zoni možete uživati u širokom spektru tretmana i aktivnosti koje će osloboditi svaki nakupljeni stres. Možete odabrati relaksirajuće masaže, toplinu saune ili pak hidromasažnu kupelj.

Jedan od najnovijih dodataka je fantastični ležeći bicikl INFRATRAINER, koji će vam pomoći oblikovati tijelo već nakon prvog tretmana. Iskoristite ovu priliku da učvrstite mišiće nogu, stražnjice te potaknete topljenje masnih naslaga na trbuhu, bokovima i oko struka. Tijekom samo 30 – 50 minuta vježbe na Infratraineru, možete sagorjeti od 600 do 800 kalorija, što je jednako kao trčanje od 13 do 17 kilometara!

Relax Room dizajniran je kao mirno utočište od svakodnevnog stresa i napetosti. Ovdje možete obnoviti energiju nakon treninga ili napornog radnog dana, uranjajući u oazu unutarnjeg mira i opuštanja.

Aquila Wellness D&G također nudi najnovije tehnologije za vaše zdravlje i oporavak. Compex sistemi, najnoviji elektrostimulatori posljednje generacije, savršeni su za vrhunske sportaše i sve koji žele ojačati mišiće ili se oporaviti od ozljeda. Također su opremljeni uređajem za masažu HYPERICE Normatec 3.0 Leg System, koji pruža brz oporavak nakon treninga i smanjuje bol, otekline te poboljšava pokretljivost mišića. Compex/Normatec pruža usluge elektromišićne stimulacije, presoterapije, limfne drenaže i terapiju protiv bolova. 

Svi koji posjedujete MultiSport karticu od 5. travnja mogu ostvariti 30 posto popusta na dio asortimana centra (popustom nisu obuhvaćene usluge ili paketi koji se odnose na više osoba i/ili više dolazaka). 

Za svoje najbliže u Aquila wellness centru kupite poklon bon i razveselite ih jedinstvenim iskustvom opuštanja i revitalizacije. 

Posjetite njihovu Internet stranicu i pročitajte više: WELLNES OAZA, MASAŽA, SAUNE, INFRATRAINER, RELAX ROOM, COMPEX, NORMATREC 3

Sve detalje saznajte na Aquila wellness ili Facebook. Radno vrijeme: ponedjeljak, srijeda i petak od 10 do 22h, utorak, četvrtak, subota i nedjelja po dogovoru. Adresa MTC Čakovec, Športska ul. 6a, Čakovec, kontaktirajte ih na tel. 099 4632 557 ili aquila-wellness@dgadastra.hr. 

Prepustite se vrhunskom iskustvu opuštanja, revitalizacije i brige o svom tijelu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije