FOTO: Par Andrijanić i Vidović najbolje kartao belu u D. Pustakovcu

>> FOTO: Par Andrijanić i Vidović najbolje kartao belu u Donjem Pustakovcu

U subotu, 28. studenoga, održan je 12. tradicionalni Turnir u beli u Donjem Pustakovcu. Ukupno su se prijavila 23 para, a nakon vrlo tijesne borbe u finalu, pobjedu su odnijeli Mićo Andrijanić i Mladen Vidović, osvojivši prvu nagradu u vrijednosti od 500 kuna.

Drugo mjesto zaslužili su predstavnici Kluba mladih “Pustakovčan” Daniel Čonka i Ivan Borović, dok je nagrada za treće mjesto pripala kartaškom paru “Gajić“. Ove godine posjetitelji su imali prilike pratiti brojne zanimljive kartaške dvoboje, a posebno ističu natjecatelje u finalu. Oni su svojim kartaškim vještinama gledatelje držali u napetom iščekivanju do posljednjeg trenutka.

U pauzi od kartaških nadmudrivanja, posjetitelji su se okrijepili grahom kojeg je organizator podijelio svima prisutnima. Ovim putem Klub mladih “Pustakovčan” zahvaljuje svim posjetiteljima što su odvojili slobodno vrijeme i svojim dolaskom podržali Turnir u beli, zatim natjecateljima što su okušali svoju sreću i umijeće kartanje bele na upravo ovom turniru te im ujedno čestitaju na postignutim uspjesima!

Također veliko hvala majstorima kuhinje koji su se pobrinuli za ukusni grah, Josipu Čavleku i Josipu Habušu te sponzorima – Trattoriji Rossa i Caffe baru Vahta koji su osigurali nagrade za osvojeno 2. i 3. mjesto. Nastavite pratiti aktivnosti Kluba mladih “Pustakovčan” na Facebooku jer ovi mladi nikad ne odmaraju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije