FOTO Članice Aktiva žena Donji Pustakovec održale godišnju skupštinu

U subotu, 10. veljače 2018.godine Aktiv žena Donji Pustakovec održao je svoju redovnu godišnju skupštinu. Skupštinu je otvorila predsjednica Gordana Čonka koja je pozdravila sve prisutne članice i goste.

Skupštinu su svojim dolaskom uveličali predsjednik Mjesnog odbora Igor Ivković, predsjednik DVD-a Donji Pustakovec Vedran Babić i predstavnici Kluba mladih “Pustakovčan” – Filip Strahija i Ivan Borović.

Osim navedenih skupštini su prisustvovale i predstavnice udruga žena iz Hodošana, Palinovca, Donjeg Hrašćana, KUD-a Općine Donji Kraljevec te udruge “Pjesma” iz Donjeg Kraljevca.

Nakon otvaranja skupštine i pozdravne riječi slijedio je izbor radnog predsjedništva, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika. Za radno predsjedništvo su izabrane Marijana Barić i Gordana Čonka. Za zapisničara Sandra Kanižaj, a za dva ovjerovitelja zapisnika Ksenija Branilović i Liljana Kramar.

Zatim su uslijedila izvješća Upravnog odbora, blagajnika i Nadzornog odbora. Nakon iznijetih izvješća predsjednica Gordana Čonka iznijela je prijedlog programa rada i financijskog plana za 2018.g odinu. Sva izvješća jednoglasno su usvojena.

Na samom kraju predsjednica je zahvalila svim prisutnim članicama i gostima na dolasku te ih pozvala na daljnje druženje uz domjenak i zabavu uz mašakre.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije