eMedjimurje.hr i dalje najposjećeniji portal u SZ Hrvatskoj!

Prema istraživanju GemiusAudience, portal eMedjimurje.hr i dalje je najposjećeniji u sjeverozapadnoj Hrvatskoj! Najnoviji podaci, za kolovoz 2015. godine, pokazuju nam da je eMedjimurje.hr najjači lokalni portal u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Naš i vaš portal se u kolovozu pozicionirao na 63. mjestu prema pojedinačnim posjetama. Po ukupnim posjetama (39. mjesto) i prema otvaranju stranica (36. mjesto) portal eMedjimurje.hr se smjestio u sam vrh posjećenosti web stranica u cijeloj Hrvatskoj!

Međimurski internet portal eMedjimurje.hr vodeći je i u društvenim mrežama s preko 33.400 Facebook fanova te više od 2000 Twitter followera.

Na Gemiusu se penje sve više i naš portal za Varaždinsku županijuVarazdinski.hr (www.varazdinski.hr) koji se trenutno nalazi na 104. mjestu prema pojedinačnim posjetama.

GemiusAudience je sindicirani marketinški projekt mjerenja posjećenosti web siteova, koji se sa jednakom metodologijom izvodi u državama istočne i srednje Europe, dijelu jugoistočne Europe, a prvi koraci u osvajanju zapadnih internet tržišta jest i implementacija istraživanja u Danskoj. Projekt GemiusAudience je projekt poljske tvrtke Gemius, najveće internet-istraživačke agencije u regiji istočne i srednje Europe.

>>> Provjerite listu najposjećenijih web stranica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije