Prijavite se i sudjelujte u programu Festivala starijih osoba!

Klubovi za starije osobe pozivaju udruge i institucije koje se bave starijim osobama i/ili u kojima djeluju starije osobe da prijave svoj program za sudjelovanje na Festivalu starijih osoba.

Ovogodišnji, drugi po redu Festival, održat će se kao i prethodne godine u Nedelišću, u vremenu od 1. do 3. listopada 2015. godine.

Festival starijih osoba pokrenut je 2014. godine od strane Klubova za starije osobe koji trenutno djeluju u Nedelišću, Murskome Središću i Prelogu. Riječ je o jedinstvenoj manifestaciji na razini Republike Hrvatske. Ciljevi održavanja spomenute manifestacije su poticanje druženja među starijima te prepoznavanje i rješavanje njihovih svakodnevnih problema i potreba.

Za ovogodišnji festivalski program planiraju niz aktivnosti kao što su: izložba ručnih radova, dramske predstave, zborovi, folklorne izvedbe, tribina o pravima i potrebama starijih osoba, razmjena knjiga, tombola i sportske igre.

– Ovom prilikom potičemo vas i molimo da i vaša organizacija prijavi aktivnost kojom će sudjelovati na manifestaciji Festival starijih osoba, kao i da se prijavite na sudjelovanje u sportskim igrama – poručuju.

Ukoliko ste odlučili na Festivalu sudjelovati svojom predstavom, otpjevati nekoliko pjesama, otplesati pokoju međimursku i/ili sudjelovati u sportskim igrama, mole vas da im to javite do 7. rujna 2015. godine. Vaš program trebao bi trajati najmanje 10, a najviše 30 minuta, a prijaviti ga možete na email: andreja@actnow.hr, telefonom na 095 1971 478 ili na adresu “Klubovi za starije, Trg Maršala Tita 23, 40305 Nedelišće”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije