Foto natječaj Biovrta: Traži se naj fotka vrtlarskog obilja

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom organizira fotografski natječaj pod nazivom “Vrtlarsko obilje”. Ovim fotografskim natječajem žele potaknuti ljude na vrtlarenje i vlastiti uzgoj organske hrane, te podići svijest o važnosti sakupljanja i čuvanja domaćih i starinskih sorti.

– Pripremite fotografije i osvojite poklon paket sjemenja udruge Biovrt!, poručuju. Svoje fotografije možete prijaviti od 17. do 23. kolovoza 2015. na način da im pošaljete privatnu poruku na Facebook stranici Biovrt. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani/ke Republike Hrvatske.

U poruci pošaljite fotografiju vašeg “Vrtlarskog obilja” i rečenicu u kojoj objašnjavate što vi smatrate da je za vas obilje, te mjesto u kojem se vaš vrt nalazi. Da bi fotografija bila prihvaćena u foto natječaj, morate poslati i fotografiju i odgovor na postavljeno pitanje o obilju, te mora biti poslana putem privatne poruke (a ne na mail, na zid stranice i sl). Svaki vrtlar/ica može na natječaj prijaviti samo jednu fotografiju.

24. kolovza javno će na svojoj Facebook stranici objaviti album svih pristiglih fotografija, a do 31. kolovoza možete se boriti za svoju vrijednu vrtlarsku nagradu. Dodijelit će dvije identične nagrade – jednu, najbolju po odabiru žirija udruge Biovrt, a drugu, najbolju prema broju “lajkova” na fotografiji. Stoga, ako želite osvojiti vrijednu nagradu morati ćete se potruditi i zaraditi najveći broj lajkova!

Nagrada je poklon paket od ukupno 10 vrsta sjemenja – mix rajčica, mix paprika, mix starinskih salata, niski starinski žućkasti grah, blitva, neven, crni sljez, globus čičak, korijander i amaranthus gagenticus – crveni špinat. Pobjednike/ce će objaviti 1. rujna 2015. na svojoj Facebook stranici. Spremni? Priprema – pozor – šalji fotku!

Udruga “Biovrt – u skladu s prirodom” je nevladina i neprofitna organizacija, koja radi na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, podizanju svijesti o održivom razvoju, promicanju očuvanja biološke raznolikosti, te na promicanju ekološke i organske proizvodnje namirnica i svih biljaka općenito.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije