Dođite u nedjelju na javnu tribinu “Palijativna skrb” u Belici

Udruga “Pomoć neizlječivima” poziva sve na tribinu “Palijativna skrb – pomozimo teško bolesnima i njihovim obiteljima u našoj lokalnoj zajednici”. Tribina će se održati u nedjelju, 28. lipnja 2015. godine u 10 sati u župnoj crkvi Belica.

Predavači na tribini: Verica Jačmenica – Jazbec, dr. med. Spomenka Tomašić, bacc. med. tech. Ovom tribinom žele upoznati s važnošću palijativne skrbi i potrebom za njezinim sustavnim organiziranjem. Žele predstaviti aktivnosti udruge “Pomoć neizlječivima” te podijeliti radost što je Udruga dobila povjerenje i podršku Europske unije.

“Kroz projekt, u kojem smo jedan od partnera, ćemo sa svojim malim, ali značajnim doprinosom unaprijediti život u lokalnoj zajednici. Također vas pozivamo, kao predstavnike srodnih udruga i institucija te kao predstavnike lokalne samouprave u Međimurju na jačanje suradnje.

Skrb o ljudima na kraju života zadatak je cijele zajednice, a ne samo zdravstvenog sustava. Veselimo se susretu i budućoj suradnji! Molimo vas da potvrdite svoj dolazak na kontakt niže.”, rekli su nam iz Udruge.

Kontakt osoba za tribinu: Željka Marđetko, koordinator volontera (zeljka.mardetko@yahoo.com, 099 434 1568)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije