Kakvo vrijeme nas očekuje do kraja dana i u nedjelju?

U unutrašnjosti će veći dio dana prevladavati djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom i toplo. Kasno poslijepodne će na zapadu biti sve više oblaka, a prema kraju dana i u noći na nedjelju i kiše te lokalnih pljuskova s grmljavinom, javlja web Vrijeme.net.

Puhat će slab do umjeren sjeverac. U Dalmaciji će tijekom cijelog dana biti većinom sunčano, povremeno s malom do umjerenom naoblakom.

Više oblaka i ponegdje kratkotrajnog pljuska bit će u krajem dana na sjevernom Jadranu. Puhat će umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 9 do 14, a na Jadranu od 17 do 22°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 25 do 28, a na Jadranu od 26 do 30°C.

Što nas čeka u nedjelju?

U nedjelju će u prvom dijelu dana u unutrašnjosti prevladavati umjereno do pretežno oblačno, još povremeno s kišom, a u Slavoniji i pokojim pljuskom s grmljavinom. Poslijepodne prestanak oborina i razvedravanje.

Na Jadranu će prevladavati sunčano, a pokoji neverin je moguć uglavnom u srednjoj i južnoj Dalmaciji. U unutrašnjosti će puhati slab vjetar sjevernih smjerova, a na Jadranu slaba bura i tramontana koja će popodne na otvorenom moru juga Dalmacije biti umjerena.

Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 14 do 18, a na Jadranu od 19 do 23°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 23 do 26, a na Jadranu od 26 do 29°C.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije