Međimurski policajac godine: Javite nam se s pohvalama!

Kao što već sigurno znate, međimurski internet portal eMedjimurje.hr i Policijska uprava međimurska pokrenuli su zajedničku akciju odabiranajboljeg policijskog službenika Policijske uprave međimurske, pod sloganom “Više sigurnosti, manje zabrinutosti“.

Ovom akcijom približava se rad policije svim građanima i oni direktno sudjeluju u odabiru najboljeg policijskog službenika te time utječu na transparentno vrednovanje njenog rada. Policajac godine birat će se za svaku tekuću godinu na temelju prijedloga/pohvala građana, kao i na osnovu prijedloga svih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave međimurske za iznimna dostignuća u radu njihovih službenika. Policijski službenik, odnosno priča koja sakupiti najviše “lajkova”, bit će proglašen policajcem godine.

>>> Pravila i način glasovanja

Proglašenje pobjednika i dodjela prigodnog priznanja upriličit će se tijekom održavanja svečane akademije Policijske uprave međimurske povodom obilježavanja “Dana policije”, krajem mjeseca rujna 2015. godine.

Pozivamo građane da se jave sa svojim pohvalama i pričama na info@emedjimurje.hr ili medjimurska@policija.hr. Već iduće nedjelje, 7. lipnja objavljujemo novog kandidata za policajca godine.

Trenutni poredak:

>>> Policajac godine: Matija Kolar pronašao i kući vratio nestalu djevojku
(NAPOMENA: Do završetka glasovanja – nedjelje, 24.5.2015. u 10 sati – prikupljena su 764 glasa, odnosno “FB lajka”, naknadni glasovi se ne broje)

>>> Policajac godine: Zdenko Hrgović vratio osmijeh na dječje lice
(NAPOMENA: Do završetka glasovanja – nedjelje, 17.5.2015. u 10 sati – prikupljena su 735 glasa, odnosno “FB lajka”, naknadni glasovi se ne broje)

>>> Policajac godine: Štefica i Ivan spasili život 30-godišnjaku
(NAPOMENA: Do završetka glasovanja – nedjelje, 10.5.2015. u 10 sati – prikupljena su 702 glasa, odnosno “FB lajka”, naknadni glasovi se ne broje)

>>> Policajac godine: Nino i Siniša u centru Čakovca spriječili moguću tragediju
(NAPOMENA: Do završetka glasovanja – nedjelje, 31.5.2015. u 10 sati – prikupljena su 465 glasa, odnosno “FB lajka”, naknadni glasovi se ne broje)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije