FOTO: Započeli Dani šibe i ribe – evo kako je bilo prvog dana

U subotu 30. svibnja 2015. započelo je 12. izdanje najveće kotoripske turističke manifestacije Dani šibe i ribe. Sve je počelo Ribijadom u kojoj su predstavnici 15-tak općinskih udruga pripremali ribe na razne načine.


Svu pripremljenu ribu mještani i veliki broj gostiju imao je prilike degustirati. U sportkoj dvorani odigran je ženski odbojkaški turnir. U tijeku je velika zabava uz grupu Pisofkejk.

U nedjelju od 10 sati započinje izložbeno prodajni sajam predmeta od šibe, rukotvorina i licitarskih proizvoda uz svirku Tango banda. Za 14 sati najavljen je kulturno zabavni program u kojem nastupaju KUD Kotoriba, KUD Ivan Mustač Kantor iz Svete Marije, folklorna i tamburaška skupina OŠ Jože Horvata i Mažoretkinje Kotoribe.

Program se nastavlja uz živu glazbu i veliki zabavni park za najmlađe. Općina Kotoriba i ove je godine za sve posjetitelje u nedjelju osigurala besplatan vlak koji iz Varaždina kreće u 11 sati, a povrat iz Kotoribe je u 18,40 sati. Važno je napomenuti da vlak staje na svakoj željezničkoj stanici od Varaždina do Kotoribe, a vozni red možete pogledati klikom ovdje.

>>> VELIKU FOTOGALERIJU pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije