Nova atrakcija na Špancirfestu – ulični akrobati iz Francuske

Ovogodišnji je Špancirfest uvršten u programa Rendez-vousa, festivala Francuske u Hrvatskoj koji će sufinancirati i neke od programa na varaždinskom festivalu.

Uz finacijsku pomoć Rendez-vousa na Kapucinskom trgu će se 22. i 23. kolovoza realizirati ulično-akrobatski program francuske skupine Transe Express.

Radi se o uličnoj produkciji kakva do sad nije izvedena na Špancirfestu, a posjetitelji će moći uživati u zračnoj predstavi bubnjara i akrobata koji će na visini od 20 metara pokazati svoje zadivljujuće vještine.

Uz skupinu Transe Express Rendez-vous, festival Francuske u Hrvatskoj će u nedjelju 23. kolovoza sufinacirati i organizaciju francuskog doručka na kojem će se dan moći započeti na francuski način.

Uz akrobatski program skupine Transe Express ove će se godine tijekom Špancirfesta na Kapucinskom trgu ulični programi odvijati svih deset dana trajanja festivala.

Festivalski program ujedinit će različita umjetnička područja, ali i gospodarstvo, modu, raspravu o društvenim i globalnim pitanja, sport, gastronomiju, turizam, znanost i obrazovanje te tako pružiti priliku za otkrivanje suvremene Francuske, njezine kulture i umijeća življenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije