oduševio ga bučograd

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić gost župana Čačića na Špancirfestu

- Najviše mi se svidjela hajdina kaša, sjajna je! – s osmijehom je rekao Mesić

Kao i prošle godine, Špancirfest je obišao bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić koji je u društvu župana Varaždinske županije Radimira Čačića, predsjednice Turističke zajednice Varaždinske županije, ujedno i posebne savjetnice župana Natalije Martinčević, zamjenika župana Tomislava Paljaka te županijskog vijećnika Nenada Koščaka prošetao gradskim ulicama te se susreo s mnogobrojnim posjetiteljima.

Predsjednik Mesić je iskazao posebno oduševljenje Bučogradom.

– Najviše mi se svidjela hajdina kaša, sjajna je! – s osmijehom je rekao Mesić, koji je u “Bučogradu” isprobao i mnoge druge delicije. Župan Čačić je izrazio zadovoljstvo što ima prilike ugostiti drage prijatelje kao što je bivši predsjednik.

– Programi u atriju Županijske palače su pun pogodak i dobra dopuna ponudi Špancirfesta. Svaka čast urbanom štihu, ali treba cijeniti i ovaj ruralni, naše tradicionalne proizvode, običaje i glazbu. No, nije bitno što ja mislim, nego to što je atrij pun posjetitelja koje zanimaju sadržaji u ‘Bučogradu’ – rekao je župan Čačić te predsjedniku Mesiću pokazao sve što nudi Bučograd.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije