FESTIVAL DOBRIH EMOCIJA

SUBOTA NA ŠPANCIRFESTU Prepune festivalske ulice, rasprodane The Frajle, hip-hop ludnica na Starom gradu

Prva subota na Špancirfestu napunila je varaždinske ulice i trgove. Usprkos sparini, tisuće posjetitelja nije se dalo smesti i uživali su u svemu što im je najveći hrvatski festival ponudio. A toga je bilo zaista mnogo. Od jutra je bilo živo, mirisno i glasno.

Ulični performeri i svirači zabavljali su posjetitelje koji su hedonizam Špancirfesta shvatili ozbiljno. S obzirom na vikend, Varaždin je bio prepun i obitelji s djecom koja su uživala u Vindilandu, zabavnom parku, a posebno u predivnom, kreativnom i poticajnom ambijentu Parka kreative i njegovih brojnih radionica koje su radile punom parom.

Navečer, na varaždinskom Korzu je uz čarobnu kulisu 3D mappinga po pročeljima okolnih palača, svirala žestoka Adastra, na Vili Bedeković pred prepunim, rasprodanim gledalištem svirale su, pjevale i ljubav širile popularne The Frajle dok je na dvije pozornice kod Starog grada održan pravi hip-hop spektakl. Tri trenutačno najtraženija hip-hop imena – Krankšvester, Vojko V i High 5 pokazala su koliko su poplarna, snažana i potpuno su raspametili tisuće obožavatelja. 

U nedjelju, 25. kolovoza čeka nas još jedan prepun dan. Park kreative bit će aktivan od jutra, kao i Kreativnica te Umjetnička ulica s napomenom da u Kreativnici od 11 do 13 možete na šahtu otisnuti unikatnu suvenir majicu. Na ulicama nas čeka nešto već poznato, ali i nešto novo. Uz Stelzen Art, Sopalocu, Fede Scocha i Dr. Bubllesa stiže nam žestoki ritam Damat Drummera. Universe show na Kapucinskom trgu u svemir vas vodi tijekom cijelog dana.

Dnevni program Špancirfesta nalazi se KLIKOM OVDJE.

Večernji program donosi koncerte sjajne Ivane Galić na Korzu u 20h, legendarnih Gustafa na PAN pozornici kod Starog grada u 22h, Jam Rituala na pozornici KVART u 23.30. Kod vile Bedeković igrat će se prva od šest hit kazališnih komedija, “Pod hitno na hitnu” Kerekesh teatra koja je rasprodana!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije