Održana završna konferencija “Dajmo život godinama”

>> Održana završna konferencija “Dajmo život godinama”

Dana 20.12.2014. održana je završna konferencija provedbe projekta namjenjenog osobama starije životne dobi pod nazivom “Dajmo život godinama”.

Konferencija i prigodan program održani su u Domu za starije i nemoćne osobe Novinščak. Uvodnu riječ imala je predsjednica Društva distrofičara Miljenka Radović, mag.iur. koja se zahvalila domaćinima i svim sudioicima uključenim u projekt.

Ujedno je predstavila humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za nabavu kombi vozila pod nazivom “Kuna za kombi”. Tom prilikom prikazan je kratki film snimljen od strane korisnika Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec kojima je prijevoz kombi vozilom prijeko potreban.

Zahvalu svim partnerima, djelatnicima, korisnicima, članovima i volonterima uključenih u projekt uputila je voditeljica projekta Katarina Drobac, dipl.uč.rn. i povijesti, koja je ujedno i iznijela sve aktivnosti provedene projekta, kao i ciljeve ostvarene provođenjem zacrtanih aktivnosti. Zadovoljstvo ostvarenom suradnjom Doma za starije i nemoćne osobe Novinščak i Društva iskazala je ravnateljica Doma Kristina Klobučarić, dipl.soc.radnica.

Nakon službenog dijela slijedio je prigodan program koji je započeo predstavom članica Udruge Turen na čelu sa predsjednicom Udruge Turen gospođom Ljubicom Kolarić pod nazivom “V Podturnu kre melina”. U programu su sudjelovale i korisnice Doma za starije i nemoćne osobe Novinščak recitacijama i pjevanjem prigodnih božićnih pjesama. U tome njih je vodila Vilma Zadravec, radni terapeut.

Dobro raspoloženje se nastavilo nakon domjenka uz ples i živu glazbu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije