Završna konferencija projekta ‘Istakni se, osvoji posao!’

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Čakovec s partnerom na projektu Udrugom Zora poziva vas na završnu konferenciju projekta ”Istakni se, osvoji posao!”, financiranog iz ESF programa Razvoj ljudskih potencijala.

Konferencija će se održati 16. lipnja 2016. (četvrtak), s početkom u 11 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22b, 40000 Čakovec (prostor nekadašnje vojarne). U sklopu projekta osnovani su Klubovi za zapošljavanje u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću, koji su se u proteklih godinu dana bavili edukacijom i pomaganjem u traženju posla nezaposlenim osobama iz Međimurske županije.

Svrha je konferencije predstaviti glavne ciljeve postignute tijekom provedbe projekta. Stoga će na konferenciji biti predstavljeni relevantni rezultati, zaključci i preporuke za buduće aktivnosti Klubova za zapošljavanje. Na konferenciji će biti prisutni i predstavnici Klubova za zapošljavanje iz drugih županija koji će s nama podijeliti iskustva i informacije o rezultatima njihovih Klubova za zapošljavanje, pa vjeruju da će ovaj događaj biti dobra platforma za kreiranje novih ideja za rješavanje problema nezaposlenosti.

– Pozivamo sve zainteresirane građane, a posebice nezaposlene osobe, da nam se pridruže na završnoj svečanosti i svojim dolaskom uveličaju ovaj događaj. Svoje sudjelovanje možete potvrditi do utorka, 14. lipnja 2016. do kraja dana na e-mail: dijana.krzina@hzz.hr ili na broj telefona 040 396 814.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije