FOTO: Stotinjak djevojčica na Mažoret kampu u Nedelišću

>> FOTO: Stotinjak djevojčica na Mažoret kampu u Nedelišću

Mažoretkinje Nedelišća su posljednji tjedan kolovoza za kraj školskih praznika organizirale drugi Mažoret kamp u Nedelišću koji je bio otvoren svim djevojčicama koje su na tjedan dana htjele postati mažoretkinjama.

Mažoret kamp se održavao od ponedjeljka do petka u popodnevnim satima na MESAP-u, a na kampu je sudjelovalo stotinjak djevojčica s područja općine Nedelišće, ali i šire. Sudionice kampa bile su podjeljene u pet grupa koje su vodile educirane trenerice Vedrana Horvat, Ivana Hajdinjak, Blanka Šipek i Kristina Bacinger, odgojiteljice Valentina Bel i Ida Topolnjak, te asistentice Petra Mesarić, Aleksandra Toplek i Lucija Novak, uz pomoć predsjednice Udruge Lidije Branilović i Tihane Hajdinjak koja je sve aktivnosti popratila odličnim fotografijama.

Polaznice kampa su u 5 dana naučile osnove vrtnje sa štapom, a tu je bilo još i puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara te kreativnih radionica za najmlađe. Sve sudionice su dobile majicu i priznanje za uspješan završetak kampa. U tijeku su upisi u Mažoretkinje Nedelišća koji traju do 10. listopada, a prijave se primaju na brojeve mobitela: 098 932 3599 (Vedrana) i 091 362 4674 (Lidija) ili putem Facebook profila Mažoretkinja Nedelišća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije