ljetni praznici

NA STADIONU SRC TRATE Drugi po redu ‘NogoMani’ kamp ponovno će se održati u Nedelišću

NogoMaNi su vrlo popularni i na društvenim mrežama, a na Instagramu ih prati gotovo 120 000 pratitelja dok na Tik Toku bilježe više od 10 000 pratitelja

‘NogoMani’ kamp ove će se godine održati u prvom tjednu ljetnih praznika, od 24. do 29. lipnja. Cijena kampa iznosi 50,00 eura po djetetu, a organizatori pripremaju pregršt zanimljivosti za mlade nogometašice i nogometaše.

Naglasak kampa stavlja se na promociju zdrave prehrane tijekom treninga, a vrijedna ekipa NogoMana uvela je i dodatan dan u kampu – kvizaonicu te još nekoliko dodatnih sadržaja.

Prijave kreću sredinom ožujka, a mogu se prijaviti djeca od 2011. do 2017. godišta. Za dodatne informacije možete kontaktirati Nikolu Munđara (0958274907) ili Marka Vinkovića (0992076260).  

NogoMaNi su vrlo popularni i na društvenim mrežama, a na Instagramu ih prati gotovo 120 000 pratitelja dok na Tik Toku bilježe više od 10 000 pratitelja. Plod ovako velikih brojeva, osim kvalitetnog rada, je suradnja s tvrtkama “Blazepod” i “Net World Sports”. Zahvaljujući tome, na ovogodišnjem kampu će biti dostupno još više opreme sportsko-zabavnog karaktera čime će se poboljšati uvjeti nogometnog kampa.

Kamp će se organizirati u suradnji Općine Nedelišće, NK Nedelišće, Međimurske Sportske Mreže i NogoMaNa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije