Međimurci uz Vatrene: Premijera spota grupe Genadešus “Hrvatska”

Nadahnuti predstojećim Svjetskim prvenstvom u Brazilu, članovi grupe Genadešus snimili su novu navijačku pjesmu “Hrvatska”.

“S obzirom na to da je pjesma “Vatreni naprijed”, snimljena prije šest godina, postigla zapaženi uspjeh kod slušatelja, plasman Vatrenih u Brazil bio je odlična motivacija i inspiracija za nastanak nove navijačke pjesme. Želeći biti podrška našim Vatrenima, htjeli smo pokazati kako i Genadešus s njima “putuje” u Brazil, pa je snimanje spota bio logičan slijed događaja”, rekli su momci iz benda.



Snimanje spota održalo se u petak 23. svibnja na sportskim terenima u Nedelišću
. Pozivu na snimanje se, na veliko veselje članova grupe, odazvalo mnogo navijača i fanova što je pridonijelo navijačkoj euforiji na setu. Josip Posavec Joco na vokalu i basu, Filip Krznar na bubnjevima te Marinko Hodić i Zlatko Nedeljko Pepsi na gitarama satima su “prašili” na setu.

Dečki su zračili energijom, optimizmom i naravno pobjedničkim duhom, a stihovi pjesme “Budi hrabar, budi svoj” dizali su atmosferu do usijanja. Scenarij i režiju spota potpisuje sam Zlatko Nedeljko, a pjesma je snimljena u studiju Remy Ivice Mikulića.

Osim obitelji, prijatelja i navijača, na snimanju video spota sudjelovali su i maturanti Ekonomske i trgovačke škole Čakovec te članovi pjevačkog zbora Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, koji su u pjesmi otpjevali zborsku dionicu.

U nastajanju pjesme još su sudjelovali Danijel Horvat-Danči i Alen Horvat-Zibe. Dečki iz Genadešusa ovom prilikom zahvaljuju: Turističkoj zajednici Nedelišće, Kerman d.o.o., Čakovečki mlinovi d.d., Te-pro d.o.o., Čateks d.d., Aton Nedelišće, Woolf d.o.o., Estra d.o.o., Stin d.o.o. i Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije