U GOC-u Čakovec održan dvodnevni kršćanski skup Jehovinih svjedoka

Ovaj vikend je u GOC-u održan dvodnevni kršćanski skup Jehovinih svjedoka sa područja sjevero-zapadne Hrvatske. Glavni tema je bila: “Božja Riječ korisna je za poučavanje”. Oko 750 okupljenih sa zadovoljstvom je pratilo izvrsno pripremljen program.

Prenosimo priopćenje sa skupa koje nam je poslao Milenko Rašković:

“Bilo je lijepo vidjeti pojedince ili cijele obitelji ohrabrene na primjenjivanje biblijskih načela u svakodnevnom životu. Vladala je vedra, ali dostojanstvena atmosfera, susret starih prijatelja, smijeh i srdačan žamor prije i nakon programa potrvdili su kako nam je za radost i zadovoljstvo vrlo važno udovoljiti ne samo svakodnevnim materijalnim potrebama nego i onim duhovnim.

O Bibliji se nije samo govorilo, iz nje se učilo. Prisutni su tijekom programa slušali 15-ak različitih predavača tako da su često iz svojih primjeraka Biblije pratili kako Božja Riječ  stvarno može biti korisna bez obzira da li smo djeca, mladi, roditelji ili već u poznoj životnoj dobi. Između ostalog, istaknuto je kako nemoral, nasilje, pohlepa i ponos razaraju današnje društvo te takvi stavovi mogu destruktivno djelovati na svakoga od nas. Beskrajno mudri i pouzdani savjeti zapisani u Bibliji dokazuju da je autor te knjige netko uzvišeniji od čovjeka.

Mada danas kroz obrazovanje, modernu psihologiju i slično imamo pregršt vodiča za sretan i uspješan život, Božja Riječ se pokazala najpouzdanijom jer u njoj nikada nećemo naći loše savjete. Oni su univrzalni i ne zastarjevaju.

Jehovini svjedoci su poznati po tome da će vas posjetiti u vašem domu ili čak i na ulici započeti razgovor o nekim biblijskim temama. Više o njima možete saznati na službenoj stranici jw.org. To je najprevođenija internetska stranica na svijetu.

Sljedeći značajniji skup Jehovini svjedoci su najavili već 14.4.2014. u 19:30 sati kada imati posebno javno predavanje povodom obilježavanja smrti Isusa Krista. To predavanje će se održati u Dvorani Jehovinih svjedoka koja se nalazi na adresi Tina Ujevića 16b u Čakovcu. Ulaz je kao i uvijek slobodan, a svi zainteresirani su srdačno pozvani.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije