Čitatelj pita: Zašto na šalterima u policiji ne rade jedan dan od 11 do 18 sati?

U našu redakciju javio se čitatelj kojeg zanima zašto administracija za izdavanje dokumenata i potvrda građanima na šalterima Policijske uprave međimurske ne radi jedan dan od 11 do 18 sati, a ne da građani svaki put kad trebaju neku potvrdu ili dokument izgube jedan radni dan?

Napominje da mnogi rade do 16 ili 17 sati, pa bi im takvo radno vrijeme itekako odgovaralo. Pita se zašto u 23 godine nema nikog pametnog da to promijeni?

Upit smo proslijedili u Policijsku upravu međimursku, odakle nam je stigao odgovor sljedećeg sadržaja:

“Vezano za upit od dana 23. listopada 2013. godine upućen elektroničkom poštom PU međimurskoj, obavještavam Vas da je radno vrijeme Ministarstva unutarnjih poslova, tako i Policijske uprave međimurske propisano Zakonom o policiji i Uredbom o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova.

Vezano za konkretan upit napominjem da je radno vrijeme referada upravnih poslova Policijske uprave međimurske već duži vremenski period prilagođeno potrebama građana, te svakog utorka u mjesecu radi od 9 do 16.30 sati.

Također, obavještavamo Vas da će tijekom zimskog računanja vremena, od 28. listopada 2013. godine, radno vrijeme referada u sjedištu policijske uprave u Čakovcu i u Policijskoj postaji Prelog, u dane ponedjeljak, srijedu, četvrtak i petak biti u vremenu od 7.30 do 15 sati, a utorkom od 9 do 16.30 sati.”, piše u odgovoru kojeg potpisuje Danijela Turk, policijska službenica za odnose s javnošću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije