Mažoretkinje Nedelišća odlične na regionalnom prvenstvu

Mažoretkinje Nedelišća odlične na regionalnom prvenstvu

Mažoretkinje Nedelišća u subotu 6. travnja sudjelovale su na Regionalnom prvenstvu sjeverne i istočne Hrvatske u Grubišnom Polju. Na natjecanju su sudjelovali još timovi iz Grubišnog Polja, Oroslavlja, Iloka i Đakova, a Nedelišćanke su se predstavile sa seniorkama i starijim kadetkinjama.

Djevojke su imale zadatak otplesati defile i statičnu koreografiju pod budnim okom sudaca Hrvatskog mažoret saveza. Nedelišćanke su svoje koreografije otplesale odlično te su zasluženo osvojile prvo mjesto u kadetskoj kategoriji i drugo mjesto u seniorskoj. Osim natjecanja u formacijama, Mažoretkinje Nedelišća natjecale su se i u solo kategoriji gdje je Ivana Hajdinjak zauzela također prvo mjesto.

Natjecanje je proteklo u opuštenoj atmosferi čemu pridonose prijateljski odnosi mažoretkinja iz različitih gradova i općina, a sve natjecateljice su u pauzi prije proglašenja rezultata zajedno otplesale zumbu na inicijativu domaćih mažoretkinja iz Grubišnog Polja.

Curama je ovo prvenstvo bilo uvertira u Državno prvenstvo mažoretkinja koje će se održati od 10. do 12. svibnja u Karlovcu, a za koje počinju s pripremama nakon kratkog odmora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije