FOTO Puna dvorana u Nedelišću uživala u programu mažoretkinja

Mažoretkinje Nedelišća su po šesnaesti put bile domaćin revijalnog programa ‘Mažoretkinje Nedelišća i gosti’. Program je održan u nedjelju, 19. ožujka kada je pred punom dvoranom ATON u Nedelišću svoje plesne točke otplesalo čak 350 mažoretkinja, plesača i plesačica.

Publici su svoje koreografije predstavile najmlađe Mažoretkinje Nedelišća iz mažoret vrtića, najbrojniji dječji sastav, mlađe i starije kadetkinje te juniorke i nezaobilazne seniorke koje su po pri puta plesale novu koreografiju koju spremaju za nadolazeće državno prvenstvo Mažoret saveza Hrvatske.

Od gostiju, u programu su sudjelovale mažoretkinje iz Čakovca, Varaždina, Svetog Martina na Muri, Murskog Središća, Kotoribe, Štrigove te po prvi puta mažoretkinje iz Krašića i atraktivni plesači PS Korak.

Na kraju programa su seniorke, u kombinaciji s juniorkama Mažoretkinja Nedelišća, kao iznenađenje po prvi puta izvedele neobičnu koreografiju s kišobranima. Program je vodio Dejan Buvač, a pokrovitelj događanja je Općina Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije