Projekt Grada Čakovca: “Startup-om od ideje do posla”

Grad Čakovec pokreće projekt “Startup-om od ideje do posla” čiji je cilj olakšati mladim informatičarima provedbu njihovih tehnoloških inovativnih ideja. Mlade informatičare nastojit će se spojiti s potencijalnim investitorima te im na taj način omogućiti realizaciju ideja i učiniti ih konkurentnim na tržištu.

Kako bi se uspjelo u tome, Grad Čakovec će, u suradnji s Cisex-om i Crane-om, organizirati prezentacije za sve zainteresirane inovatore na području novih tehnologija. Prezentacije će biti izuzetno poučnog karaktera te će biti potkrijepljene primjerima dobre prakse.

Navedeni projekt, uz Cisex (Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera koja okuplja hrvatske proizvođače softvera na internacionalnom tržištu) i Crane (hrvatska mreža poslovnih anđela, odnosno privatnih investitora zainteresiranih za ulaganja u proizvodne i inovativne tvrtke u vrlo ranom stadiju razvoja), podržava i Međimursko Veleučilište u Čakovcu, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje te Fakultet organizacije i informatike Varaždin.

Prva prezentacija održat će se u petak, 9. studenog u čakovečkom caffe baru “Littera”, Trg Republike 5, s početkom u 17 sati. Događaj je otvorenog tipa, a ulaz je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije