Vijesti / Društvo
Društvo
PRELOG Dio stropa školske dvorane urušio se od golubljeg izmeta?
Ivica Beti/Večernji list

GODINAMA SE TALOŽIO

PRELOG Dio stropa školske dvorane urušio se od golubljeg izmeta?

Nitko nije ozlijeđen, a zbog dogradnje Dječjeg vrtića Fijolica započete prošle jeseni mališani su privremeno premješteni u prostor Osnovne škole Prelog

U sanitarnom čvoru školsko-sportske dvorane u Prelogu u Međimurskoj županiji urušio se dio stropa!

Vezana vijest

Kolarek vrtić OGLASIO SE GRADONAČELNIK ZA SIGURNOST DJECE Zbog urušavanja stropa u OŠ Prelog, vrtićke skupine sele u druge prostore

Srećom, nitko nije ozlijeđen. Sanitarni čvor je svojom konstrukcijom dio krovišta koje natkriva prostore u koje su smještene vrtićke skupine Vjeverice, Leptirići i Pčelice, pa će se zbog sigurnosti djece dvije skupine djece premjestiti u Društveni dom u susjednom Otoku.

Zbog dogradnje Dječjeg vrtića Fijolica započete prošle jeseni mališani su privremeno premješteni u prostor Osnovne škole Prelog, gdje su trebala ostati sve do početka nove školske godine u rujnu. U Gradu Prelogu kažu da će skupine Vjeverice i Leptirići od ponedjeljka boraviti u Otoku, dok će Pčelice ostati u prostorima Osnovne škole, podijeljene u prostorije koje koriste skupine Gljivice i Loptice.

- Prostori Društvenog doma u Otoku bit će otvoreni prema potrebama roditelja, odnosno prema uobičajenom radnom vremenu vrtića - ističu u Gradu. Još se ne zna uzrok urušavanja stropa dvorane sagrađene 2002. godine. Nije isključena mogućnost da su se stropne ploče urušile pod pritiskom golubljeg izmeta koji se godinama taložio.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!